Skip to content

Agenda

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden van onze evenementen? Abonneer dan op de evenementenkalender met uw favoriete kalender (Google, Outlook of iCalendar). U kunt er ook voor kiezen enkel bestaande evenementen te importeren in uw kalender. Klik dan op bestand exporteren onder Abonneer op kalender.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Webinar: Bevindingen van het monitoronderzoek naar de subsidieregeling ‘Begaafdheid in po en vo 2019-2024’ – primair onderwijs

27 november @ 16:00 - 17:30

Het ministerie van OCW heeft subsidie beschikbaar gesteld dat in de periode 2019-2024 besteed kon worden om het primair en voortgezet onderwijs te stimuleren een passend onderwijs- en ondersteuningsaanbod voor (hoog)begaafde leerlingen in te richten. In het monitoronderzoek heeft Oberon de besteding van subsidiemiddelen in kaart gebracht. Het onderzoek liep van 2019 tot en met 2024 en rapporteerde jaarlijks de bevindingen op basis van verschillende bronnen.

In dit webinar blikt Oberon terug op de beoogde plannen in het Primair Onderwijs voor de besteding van de middelen, de realisatie van die plannen, de mate waarin subsidiedoelen zijn behaald en maatregelen die zijn genomen om de subsidieactiviteiten te borgen.

Meld je hier aan….

Gegevens

Datum:
27 november
Tijd:
16:00 - 17:30
Evenement Categorie: