Skip to content

Agenda

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden van onze evenementen? Abonneer dan op de evenementenkalender met uw favoriete kalender (Google, Outlook of iCalendar). U kunt er ook voor kiezen enkel bestaande evenementen te importeren in uw kalender. Klik dan op bestand exporteren onder Abonneer op kalender.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Rondetafelgesprek Differentiëren en rijk onderwijs

20 maart, 2025 @ 16:00 - 17:00

De rondetafelgesprekken zijn online bijeenkomsten bedoeld voor iedereen die werkzaam is in het primair of voortgezet onderwijs en die behoefte heeft aan professionele uitwisseling van kennis en informatie en die ook graag wil deelnemen aan een regio overstijgend netwerk. Op 20 maart 2025 is het onderwerp Differentiëren en rijk onderwijs.

Meedoen betekent dat je ook bereid bent om voorafgaand aan een thema de brochure over het thema te verkennen en het webinar over het onderwerp terug te kijken. De bijeenkomsten zelf worden georganiseerd via Zoom en worden NIET opgenomen.

Gratis deelname

Deelnemen is gratis! We hebben echter maar 25 plaatsen per keer beschikbaar. Inschrijving en deelname vindt plaats op volgorde van aanmelding. Zijn er meer aanmeldingen dan we deelnemers kunnen plaatsen? Dan werken we met een wachtlijst.

We stellen het op prijs dat – indien je onverhoopt verhinderd bent – je ons dit ten minste twee dagen van te voren laat weten. Dan hebben we nog de kans iemand die op de wachtlijst staat in jouw plaats te laten deelnemen. Als je niet aanwezig bent en je stuurt ons geen afmelding, dan gaan we ervan uit dat je toch niet geïnteresseerd bent en laten we voor andere bijeenkomsten waarvoor je had aangemeld jouw deelname vervallen. Dan kan iemand anders in jouw plaats deelnemen.

Schrijf je hier in (ook voor andere rondetafelgesprekken)

Gegevens

Datum:
20 maart, 2025
Tijd:
16:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Online